Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Πες το κι έγινε Mila


Καθισμένη άνετα στην πολυθρόνα απέναντι από την Ellen DeGeneres η Mila Kunis αποκάλυψε τι θα επιθυμούσε περισσότερο για δώρο την ημέρα των ερωτευμένων.

«Οπότε του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, είναι αύριο (σσ. σήμερα) αν δεν κάνω λάθος. Είναι σπουδαία μέρα για εσένα;» τη ρωτάει η Ellen και η πανέμορφη ηθοποιός απαντά: «Και ναι και όχι. Δεν δίνω και πολύ μεγάλη σημασία. Υπήρξα μόνη την ημέρα αυτή, υπήρξα και σε σχέση. Ούτως ή άλλως είμαι καλά».

Και η παρουσιάστρια επέμεινε: «Είναι μεγάλη πίεση να κάνεις κάτι... Αν είχες κάποιον, δεν ξέρω αν έχεις ή όχι. Αλλά αν είχες κάποιον στη ζωή σου για να περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου... πώς θα ήταν για εσένα το τέλειο ραντεβού αυτήν την ημέρα;».

Η Mila αποκάλυψε ότι τρελαίνεται για τα στερεότυπα της ημέρας: λουλούδια και σοκολατάκια. «Θέλω τη μεγαλύτερη αρκούδα που υπάρχει και χιλιάδες τριαντάφυλλα! Αν το έκανα, ας το έκανα τέλεια!». Κι εκεί της εμφανίστηκε η τεράστια έκπληξη που ζήτησε: Μία τεράστια αρκούδα πάντα.


Και φυσικά η Ellen DeGeneres δεν θα την άφηνε να γλυτώσει χωρίς να τη ρωτήσει κάτι για τον Ashton. «Με αυτόν περισσότερο από τους άλλους;» τη ρώτησε αναφερόμενη στην επαγγελματική συνεργασία τους και στη 14ετή γνωριμία τους. «Ναι, έχω δουλέψει μαζί του», απάντησε η Mila και η Ellen συνέχισε: «Τι κάνει άραγε; Μιλάτε καθόλου; Πότε μιλήσατε τελευταία; Απλώς ρωτάω... είναι ερώτηση της σοουμπίζ». Γελώντας η Mila απάντησε ειλικρινά: «Πρέπει να ήταν πριν από μερικά λεπτά!».







ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου