Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Το Samsung Galaxy S4 θα "χτυπήσει" 100 εκατ. πωλήσεις;

Το Samsung Galaxy S4 θα  χτυπήσει  100 εκατ. πωλήσεις;


Όσο η φημολογία κι η αναμονή για το πολυαναμενόμενο Galaxy S4 της Samsung κορυφώνεται, άλλο τόσο μεγαλώνουν κι οι προσδοκίες της εταιρείας για τις πωλήσεις που αυτό θα κάνει όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά.
Να θυμίσουμε ότι το Galaxy S πούλησε 20 εκατομμύρια, με το S2 «ανεβήκαμε» στις 40 εκατομμύρια συσκευές, ενώ το S3 έχει ήδη πουλήσει 40 εκατομμύρια συσκευές κι ακόμα συνεχίζει. Συνολικά, φτάνουμε τα 100 εκατομμύρια smartphones.


Ο αναλυτής Peter Misek της Jefferies & Company δήλωσε ότι η Samsung ετοιμάζεται να κατασκευάσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια Galaxy S4 προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση που θα σημειωθεί.
Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο δε δίστασε να εκφράσει την άποψη ότι θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια ανακατανομή της πίτας αφού ορισμένοι προμηθευτές εξαρτημάτων είναι προμηθευτές και της Apple. Μένει να το δούμε στην πράξη εάν η εκτίμηση θα επαληθευτεί στην πράξη κι εάν η τελευταία όντως θα αντιμετωπίσει προβλήματα κατά την παραγωγή της επόμενης γενιάς iPhone.
Κατά πάσα πιθανότητα η Samsung θα μας παρουσιάσει το διάδοχο του smartphone- ναυαρχίδας του στις 15 Μαρτίου, το οποίο, σύμφωνα με την Korean Daily, θα διατηρήσει τελικά το home button, αλλά και τα 2 πλήκτρα αφής (επιστροφή και μενού). Ωστόσο, δε θα διαθέτει γραφίδα S-Pen, αφού αυτή θα εξακολουθήσει να είναι αποκλειστικό του Note.
Τέλος, ακούγεται ότι μαζί με αυτό θα παρουσιάσει και τη mini έκδοσή του, ίσως κι ένα Galaxy ρολόι χειρός.




Πηγή : e-go.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου