Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Samsung: Ετοιμάζει Galaxy S4 mini & smart ρολόι χειρός;

Samsung: Ετοιμάζει Galaxy S4 mini & smart ρολόι χειρός;



Η φημολογία για το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S4 έχει πάρει φωτιά το τελευταίο διάστημα κι ακούγεται έντονα ότι η Samsung ετοιμάζεται να μας το παρουσιάσει στο Mobile Unpacked Event που θα διοργανώσει στις 15 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το SamMobile που στο παρελθόν έχει δώσει αξιόπιστες πληροφορίες, όμως, η εταιρεία δε θα περιοριστεί μόνο εκεί, αλλά θα μας παρουσιάσει και τη mini έκδοση του smartphone της, το Samsung Galaxy SIV mini.


Επιπλέον, κατά πάσα πιθανότητα, θα δούμε κι ένα smart ρολόι χειρός, το Galaxy Watch, το οποίο θα ανταγωνιστεί το iWatch που ετοιμάζει η Apple. Να σημειώσουμε ότι ειδικά για το τελευταίο υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις. Κι αυτό γιατί για τις μεν δύο πρώτες συσκευές φέρονται να έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις, για την τρίτη, όμως, όχι.
Πάντως, αυτή την περίοδο η Samsung ετοιμάζει τις τρεις παραπάνω συσκευές με την κωδική ονομασία, Project J (ή Altius), Project J mini (ή Serrano) και Project Active (ή Fortius) αντίστοιχα.
Να αναφέρουμε ότι η ονομασία Project J έχει ξαναχρησιμοποιηθεί για τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Galaxy S4, από διάφορες πηγές. Γι' αυτό το λόγο βγαίνει και το συμπέρασμα ότι το Project J mini είναι το Galaxy S4 mini. Μία βασική διαφορά που εντοπίζεται ανάμεσα στο Project J και το Project J mini είναι ότι το δεύτερο δε διαθέτει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.
Τέλος, όσον αφορά το Project Active, εμφανίζεται να περιλαμβάνει αξεσουάρ, όπως περιβραχιόνιο, υποδηλώνοντας ότι πρόκειται για συσκευή, την οποία κάποιος μπορεί να τη φορέσει.






Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου