Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σάρωσαν οι 3D «Εκδικητές» στα MTV Movie Awards

Σάρωσαν οι 3D «Εκδικητές» στα MTV Movie Awards


Οι Εκδικητές («The Avengers»), εκτός από μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2012 και μία από τις πιο κερδοφόρες ταινίες στην ιστορία του σινεμά, ήταν ο μεγάλος νικητής των MTV Movie Awards, η απονομή των οποίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Sony Pictures Studios του Λος Άντζελες.
Η ταινία, στην οποία «πρωταγωνιστούν» οι διασημότεροι σούπερ ήρωες της Marvel Comics, απέσπασε τέσσερα βραβεία: «Καλύτερη Ταινία», «Καλύτερη Μάχη» και «Καλύτερος Κακός Χαρακτήρας» για τον Τομ Χίντλστον.
Το βραβείο «Καλύτερης Ταινίας» παρουσίασε ο Μπραντ Πιτ, στο πλαίσιο προώθησης της επερχόμενη ταινίας του «World War Z», αν και δεν συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Αντζελίνα Τζολί.
Η 23άχρονη Τζένιφερ Λόρενς απέσπασε το βραβείο «Καλύτερης γυναικείας ερμηνείας» για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Οδηγός αισιοδοξίας» («Silver Linings Playbook»), ενώ το αντίστοιχο αντρικό βραβείο κέρδισε ο συμπρωταγωνιστής της, Μπράντλεϊ Κούπερ.
Το κινηματογραφικό ζευγάρι κέρδισε και το βραβείο για το «Καλύτερο φιλί», το οποίο παρέλαβε μόνος του ο Κούπερ, αφού η Λόρενς απουσίαζε από την απονομή.
Στους βραβευθέντες περιλαμβάνονται ακόμη η Έμμα Γουάτσον για την συμμετοχή της στις ταινίες του «Harry Potter», ο Τέιλορ Λότνερ για τις καλύτερες ημίγυμνες σκηνές, ο Τζέιμι Φοξ αλλά και ο Γουίλ Φέρελ, ο οποίος χαρακτηρίστηκε «Comedic Genius» για το πηγαίο χιούμορ του.
Την απονομή παρουσίασε η κωμική ηθοποιός και συγγραφέας Ρέμπελ Γουίλσον, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το αμερικανικό κωμικό μιούζικαλ «Pitch Perfect», που έγινε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ.
Η ίδια απέσπασε μάλιστα δύο βραβεία στις κατηγορίες «Best Musical Moment» και «Breakthrough Performance».
Είναι γνωστό άλλωστε εδώ και χρόνια ότι τα «κινηματογραφικά βραβεία» του MTV περιλαμβάνουν πολλές.... πρωτότυπες κατηγορίες που τα διαφοροποιούν από τα πιο... «συμβατικά» βραβεία της κινηματογραφικής βιομηχανίας.





Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου