Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Παναθηναϊκός : Έρχεται για υπογραφές ο Αναστασίου


Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι εκτός απροόπτου ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία έχει έρθει εδώ και καιρό, αλλά το αρχικό «μούδιασμα» στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, «πάγωσε» προς στιγμήν την υπόθεσή του. Οι όποιες ενστάσεις και δεύτερες σκέψεις όμως υπήρχαν, φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού.


Στην Γενική Συνέλευση των μετόχων μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον νεαρό προπονητή να αναμένεται στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να υπογράψει. Δεν αποκλείεται είναι να βρίσκεται την Κυριακή και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει από το κοντά την αναμέτρηση με τη Βέροια.
Πολύ πιθανό παράλληλα είναι να πάρει θέση στο τεχνικό τιμ και ο Γιάννης Βονόρτας. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» εξάλλου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το έργο του στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και θέλει να τον αξιοποιήσει στην πρώτη ομάδα, αν δεν έχει και ο ίδιος αντίρρηση.





Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου