Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Manchester United : Με Φαν Πέρσι στο +15! (vid)


Η Γιουνάιτεντ... ξεπέρασε την ήττα από τη Σίτι, επιβλήθηκε άνετα εκτός της Στόουκ  2-0 και με τον Φαν Πέρσι να βρίσκει ξανά δίχτυα πήγε στο +15!

Η Γιουνάιτεντ άφησε στην άκρη την ήττα από την Σίτι, ο Φαν Πέρσι ξέχασε το...εφιαλτικό διάστημα χωρίς γκολ και το 2-0 στην έδρα της Στόουκ την έφερε στο +15. Όσο για τους «ερυθρόλευκους» παρέμειναν στους 34 και πλέον το έργο της παραμονής δυσκολεύει...
Η ήττα από την Σίτι... ξύπνησε την ομάδα του Σερ Άλεξ και κόντρα στην Στόουκ ήταν μεταμορφωμένη. Μπήκε δυνατά στο ματς, με τον Ρούνεϊ αρκετά πιο πίσω από την φυσική του θέση και μόλις στο 4' η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ. Ο Φαν Πέρσι εκτέλεσε το κόρνερ, και ο Κάρικ από κοντά πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, ενώ δεν κινδύνευσαν ακόμα και όταν οι «Πότερς» ανέβασαν ρυθμό! Στην επανάληψη η τριάδα Ρούνεϊ, Τσιτσαρίτο, Φαν Πέρσι έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, με τον Ολλανδό να χάνει καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, ήταν πεισμωμένος για γκολ και στο 67' κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άφησε στην άκρη το εφιαλτικά διάστημα (Στις 10 Φεβρουαρίου κόντρα στην Έβερτον σημείωνε το τελευταίο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ) χωρίς τέρμα. Οσο για την Στόουκ έχει τους λιγότερους βαθμούς στο 2013 απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Πρέμιερ, ενώ έχει και το χειρότερο επιθετικό ρεκόρ!
Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον (71’ Ζερόμ), Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Σότον, Γουίλαν, Ενζονζί, Άνταμ, Τζόουνς (84’ Κράουτς), Γουόλτερς (77’ Όουεν)
Μάντσεστερ Γ. Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Βαλένσια, Κάρικ, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Ερνάντεζ (77’ Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι










Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου