Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ανταλλαγή ρούχων από τους atenistas


Με συναυλία του Νικόλαου Αδέσποτου oλοκληρώθηκε το δρώμενο ανταλλαγής ρούχων που οργάνωσε η κοινότητα πολιτών της Αθήνας atenistas.

«Μην πετάτε τίποτε ανταλλάξτε όσα ρούχα βαρεθήκατε ή δε σας κάνουν, δώστε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να τα αγαπήσει», ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που ξεκίνησε στις 2.00 μετά το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα στο Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, στην Πλάκα.

Είναι η τρίτη χρονιά δράσεων των «atenistas» στην πόλη της Αθήνας, είπε στο ΑΠΕ η Ανθή Χρήστου που ασχολείται με δράσεις ενίσχυσης αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

«Οργανώνουμε εθελοντικές δράσεις που έχουν ως αντικείμενο την ίδια την πόλη, όπως το βάψιμο σχολείων και ο καθαρισμός πάρκων, αλλά και δράσεις με πιο κοινωνικό χαρακτήρα, όπως είναι η συλλογή τροφίμων για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ρούχων για αστέγους.

Σήμερα οργανώσαμε ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων. Ο κόσμος που μας επισκέπτεται σήμερα φέρνει κάποιο ρούχο ή κάποιο αξεσουάρ, όπως μια τσάντα και θα πάρει κάτι άλλο που του αρέσει. Υπάρχουν μάλιστα και σχεδιαστές τα κορίτσια του theialab και η Χριστίνα Τζιαμαλή που βοηθούν τους επισκέπτες να κάνουν τους σωστούς συνδυασμούς».



Πηγή : zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου