Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ενοχλημένος, απείλησε με παραίτηση ο Μαρινάκης



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του και μίλησε για αχαριστία στους συνεργάτες του.
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως σκέφτηκε να τα τινάξει όλα στον αέρα εκείνη ακριβώς τη στιγμή, αλλά με την παρέμβαση των κοντινών του ανθρώπων ηρέμησε κι έτσι η ΠΑΕ εξέδωσε απλώς μία ανακοίνωση - απάντηση στους οπαδούς.
Καθοριστική φαίνεται πως ήταν και η παρέμβαση του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, είπε στον Μαρινάκη: «Μην τα παρατήσεις. Το έζησα μία φορά με τον Κόκκαλη, δεν θέλω να το ξαναζήσω και με σένα. Ο Σωκράτης έμεινε πολλά χρόνια, πρόσφερε πολλά, κουράστηκε, μεγάλωσε. Μην τους κάνεις το χατήρι... Θα είναι λάθος σου».
Ενδιαφέρον πάντως έχουν και κάποια άλλα πράγματα που ειπώθηκαν στη σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του μετά το τέλος του αγώνα, σχετικά με την ομάδα. «Έχει μπάτζετ 45 εκατ. ευρώ και ο τωρινός ΠΑΟ 10. Ο Μίτσελ έχει συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟ τον Βονόρτα. Πόσα να βάλει με αυτούς τους αντιπάλους και με αυτά τα έσοδα;», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να υποστηρίζει στη συνέχεια πως δεν θέλει να γίνει φιέστα!
«Να μην την κάνουμε ή να την κάνετε χωρίς εμένα!», είπε ο Μαρινάκης, για να του απαντήσουν: «Θα την κάνουμε έστω κι αν έρθουν χίλια άτομα. Όσοι θέλουν να βρίσουν, μην έρθουν. Ας κρατήσουν τα 10,15 ή 30 ευρώ τους».





Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου