Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ολος ο Μάλαμας μέσα από νέα εταιρεία

Σωκράτης Μάλαμας

«Σε μια εποχή που οι δισκογραφικές εταιρείες κλείνουν, εμείς ανοίγουμε μια νέα εταιρεία» είπε ο Σωκράτης Μάλαμας προχθές το βράδυ, στην παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής παραγωγής της νεοσύστατης εταιρείας «Αρτύς».


Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία δεν θα περιορίζεται μόνο στις δισκογραφικές παραγωγές, αλλά θα αναλαμβάνει και τη διοργάνωση των ζωντανών εμφανίσεων των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί.
Οι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική δισκογραφία και η προσπάθεια ανεύρεσης διεξόδου οδήγησε τον Σωκράτη Μάλαμα σε αυτήν την ιδέα. Με το κλείσιμο της «Lyra», με την οποία συνεργαζόταν ο τραγουδοποιός όλα αυτά τα χρόνια, οι δίσκοι του δεν κυκλοφορούσαν πια. Ετσι σκοπεύει τώρα να τους επανακυκλοφορήσει μέσα από τη νέα αυτή δισκογραφική ταμπέλα, η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο την υποστήριξη κάθε νέας ενδιαφέρουσας μουσικής προσπάθειας.
Η πρώτη δισκογραφική παραγωγή της νέας εταιρείας έχει τον τίτλο «Κύρβα» και φιλοξενεί 13 πολύ όμορφα τραγούδια του Κρητικού συνθέτη Νίκου Μαστοράκη. Τα περισσότερα από αυτά ερμηνεύει ο Σωκράτης Μάλαμας, ο οποίος έχει κάνει και την παραγωγή, και τα υπόλοιπα ο Ψαραντώνης και η Μαρίνα Δακανάλη. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Μάλαμας, αυτός ο δίσκος είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, καθώς συνδυάζει τον ήχο της Κρήτης με αυτόν της ηπειρωτικής Ελλάδας.




Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου