Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

H EA Sports αποκαλύπτει τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 14


H λειτουργία «pure shot» και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ball physics, το οποίο θα δώσει μια πιο αληθοφανή διάσταση στα σουτ, είναι κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του FIFA 14, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε PlayStation3, Xbox 360 και PC.

Το pure shot έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν τον διασκελισμό τους και να προσεγγίσουν τη γωνία που θα τους επιτρέψει να βρουν την κατάλληλη θέση για να σκοράρουν.

Οι καλά ζυγισμένες μπαλιές θα είναι πιο συναρπαστικές και θα ανταμείβουν τον παίκτη. Νέοι τύποι σουταρίσματος περιλαμβάνουν καθαρά, γρήγορα και off-balance σουτ.

Επιπλέον, το real ball physics βοηθάει τους παίκτες να καθορίσουν την τροχιά της μπάλας, επιτρέποντας τους να την κλωτσάνε με δύναμη από απόσταση, να εκτελούν ψιλό-κρεμαστά σουτ με ακρίβεια, ακριβώς όπως τα εκτελούν οι ποδοσφαιριστές στην πραγματικότητα.

Οι fans του ποδοσφαιρικού  παιχνιδιού θα έχουν, επίσης, στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εργαλεία για να καθορίσουν τον ρυθμό του αγώνα μέσα από τέσσερα νέα χαρακτηριστικά:

-Το «protect the ball», με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να καλύπτουν τη μπάλα καλύτερα, εμποδίζοντας τους αμυντικούς, ενώ θα έχουν την ευχέρεια να ντριμπλάρουν σε οποιαδήποτε ταχύτητα ή να εκτοπίσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας πριν πάρουν μια πάσα.

-Το «teammate intelligence» έχει βελτιωθεί και για τις δύο πλευρές του γηπέδου. Νέες προοπτικές για τη λήψη αποφάσεων φέρνουν πιο στενό και πιο έξυπνο μαρκάρισμα αλλά και βελτιωμένο τρέξιμο σε όλο το γήπεδο, όπου οι αμυντικοί αναγνωρίζουν τα «ανοίγματα» που δημιουργούνται και βοηθούν στην επαναφορά της μπάλας για την ομάδα τους.

Παράλληλα, οι επιθετικοί έχουν πλέον νέους τρόπους να εκτοπίζουν τους αντιπάλους τους με το να δημιουργούν αρκετό  χώρο για να κινηθούν, να τρέχουν διαρκώς στην γραμμή άμυνας και να ελέγχουν τον ρυθμό τους.

-Το «sprint dribble turns» επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν κατευθύνσεις διατηρώντας την ταχύτητα που έχουν αναπτύξει.

-Το «variable dribble touches» δίνει στους παίκτες βελτιωμένο έλεγχο και καλύτερη επαφή όταν τρέχουν με τη μπάλα.
Το FIFA 14 θα περιλαμβάνει αποκλειστικά online χαρακτηριστικά και live υπηρεσίες που θα συνδέουν τους fans μέσα από το EA Sports Football Club, δημιουργώντας έτσι ένα κοινωνικό δίκτυο.




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου