Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ελεύθερος ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Ελεύθερος ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Ελεύθερος αφέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού στην Κρήτη, καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ και με όρους να μη φύγει από τη χώρα και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, σύμφωνα με τα τοπικά μεσα ενημέρωσης.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε, το πρωί, ενώπιον της ανακρίτριας μετά τη σύλληψή του, την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της επτάχρονης στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία, ο φερόμενος ως δράστης προσκάλεσε την ανήλικη κόρη της στο σπίτι του, για να παίξει δήθεν με τον εγγονό του και ασέλγησε σε βάρος της.
Ο κατηγορούμενος και σήμερα, κατά την απολογία του ισχυρίσθηκε ότι είναι αθώος λέγοντας ότι ποτέ δεν έχει αγγίξει το παιδί, ενώ ο συνήγορός του δήλωσε ότι από την ιατροδικαστική έκθεση δεν επαληθεύεται ο βιασμός και η αποπλάνηση του κοριτσιού.
Στο μεταξύ, σήμερα, εκ μέρους των γονέων, η μητέρα της ανήλικης έκανε δήλωση ανάκλησης της μήνυσης, ωστόσο η δίωξη συνεχίζεται αυτεπάγγελτα.



Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου