Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Βάζει φωτιές το δεξί χέρι του Σαμαρά!



Στην τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, ο -φίλαθλος του Ολυμπιακού- Αντώνης Σαμαράς, όταν του επισημάνθηκε από δημοσιογράφο πως "άμα έρχεσαι συχνά στη Θεσσαλονίκη, στο τέλος θα γίνεις ΠΑΟΚ", ανταπέδωσε το πείραγμα ...διορθώνοντας τον συνομιλητή του: "ΜΠΑΟΚ"!
Τότε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον πρωθυπουργό, προφανώς με διάθεση για χιούμορ αφού γελούσε, έκανε μια δήλωση που πέρασε στα ψιλά και που άκουσαν καλά τα αυτιά του σκύλου. Τι είπε ο κ. Κεδίκογλου σε αυτή την ατάκα που θα συζητηθεί; "Το μόνο που ξεκαθάρισε, είναι πως το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο"!
Τι εννοούσε ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ; Άφηνε κάποιο υπονοούμενο; Βέβαια, σε μια περίοδο κατά την οποία η καχυποψία δημητηριάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τέτοιες δηλώσεις σίγουρα μπορεί να παρεξηγηθούν, ακόμα κι αν όλα ξεκινούν με χιουμοριστική διάθεση. Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες κουβέντες από κυβερνητικό εκπρόσωπο στο περιθώριο μιας συνάντησης ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μάλιστα είναι δηλωμένος Ολυμπιακός; Σε κάθε περίπτωση, χρήσιμη θα ήταν μια διευκρίνιση από τον υφυπουργό, έστω κι αν επρόκειτο για αστείο...
Πάντως, για να μην πηγαίνει στο ...κακό ο νους σας, ο σκύλος έμαθε πως ο Σίμος Κεδίκογλου είναι φίλαθλος της ΑΕΚ. Την πληροφορία αυτή είχε δώσει πρόσφατα ο -Παναθηναϊκών αισθημάτων- υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στον Ιβάν Σαββίδη, σε προηγούμενη συνάντηση των τριών ανδρών τον Ιανουάριο. Οπότε, ως ΑΕΚτζής ο κ. Κεδίκογλου μάλλον δεν εννοούσε πως η Ένωση έχει δεσμεύσει με κάποιον τρόπο το πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το sportdog, ο Σίμος Κεδίκογλου προέβη σε διευκρινιστική δήλωση στην "Εφεση"στον Σκάϊ, στην οποία ανέφερε πως: «Όταν είπα χαριτολογώντας στο video ότι "το μόνο που ξεκαθάρισε, είναι πως το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο", εννοούσα το φετινό και όχι το επόμενο. Άλλωστε είναι γνωστό πως υποστηρίζω την ΑΕΚ. Μάλιστα είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον Κατίδη».





Πηγή : sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου