Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Επίσημο: Η... καυτή CLA45 AMG


Και επισήμως λοιπόν, αυτή είναι η CLA45 AMG, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 του μήνα στη Νέα Υόρκη στις 27 του μήνα στη Νέα Υόρκη.
Το 4θυρο sport coupe της Mercedes, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και περίπιυ ένα μήνα, εξοπλίζεται από τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 lt., εξελιγμένο από το τμήμα επιδόσεων της Mercedes ώστε να εμφανίζει μέγιστη ισχύ 360 PS και 45,9 kgm ροπής από τις 2.250 έως τις 5.000 rpm.

Η κίνηση περνά μόνιμα σε όλους τους τροχούς μέσω του 7τάχυτου AMG SPEEDSHIFT με διπλό συμπλέκτη. Η CLA45 AMG θα χρειάζεται λιγότερο από 5 sec για να φθάσει τα πρώτα 100 km/h, ενώ η τελική της ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η μέση κατανάλωση αναμένεται κοντά στα 7 lt/100 km. Στον εξοπλισμό της θα περιλαμβάνονται ESP τριών σταδίων (με λειτουργία SPORT Handling), sport ανάρτηση και ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης.

Η CLA45 AMG ξεχωρίζει – όπως φαίνεται και στις επίσημες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε – και για την εμφάνισή της, με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα spoiler στον εμπρός προφυλακτήρα, τους μεγάλους τροχούς, το διαχύτη και την τετραπλή χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη Mercedes μέσα στις επόμενες ημέρες.










Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου