Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Katie Holmes : Έτοιμη να (ξανα)γίνει μητέρα


Μπορεί η Suri να είναι η πρωτότοκη και μονάκριβη κόρη της αλλά σίγουρα η Katie Holmes δεν έχει ολοκληρωθεί ως γυναίκα και ως μητέρα καθώς σε συνέντευξή της δηλώνει έτοιμη να κάνει κι άλλα παιδιά. «Δεν ξέρω, είμαι ανοικτή στην ιδέα να αποκτήσω περισσότερα παιδιά» απάντησε σε σχετική ερώτηση του περιοδικού Allure.


Νέοι ορίζοντες φαίνεται να ανοίγουν για την 34χρονη σταρ, η οποία εκτός από κινηματογραφική και θεατρική σταρ, είναι και σχεδιάστρια μόδας και αφοσιωμένη μητέρα. Τώρα όμως ετοιμάζεται να γίνει και δικηγόρος. «Και ο αδερφός μου και ο πατέρας μου είναι δικηγόροι, οπότε θα δούμε» τονίζει. «Μου αρέσει ο πρακτικός τρόπος σκέψης των δικηγόρων».


Κι αν όλοι αναρωτιούνται σε ποια ηλιόλουστη παραλία έγινε η φωτογράφηση, στο τέλος της συνέντευξης αποκαλύπτεται ότι ο φωτογράφος Tom Munro και η Kate επέλεξαν την γκρίζα Νέα Υόρκη κι ένα στούντιο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του εγχειρήματός τους. Όσο για το μυστικό της ομορφιάς της; Είναι η καλύτερη συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της: «Μπορεί να είσαι όμορφη και μπορεί να είσαι και ταλαντούχα, αλλά κανείς δεν θα σε θυμάται αν είσαι κακιά».







ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου