Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Στα Ελληνικά το Football Manager 2014

Στα Ελληνικά το Football Manager 2014


Στην Ελληνική γλώσσα θα είναι για πρώτη φορά το Football Manager 2014 σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας.
Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο Miles Jacobson δήλωσε ότι το νέο Football Manager 2014 θα έχει για πρώτη φορά Ελληνικά.
Η απόφαση της εταιρείας ήρθε μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το Football Manager 2013 στην Ελληνική αγορά και τις πωλήσεις ρεκόρ που σημείωσε.



Έτσι αυτό που περίμεναν οι Έλληνες gamer θα γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2014, την επόμενη έκδοση του παιχνιδιού.
Football Manager 2013
Το Football Manager δεν είναι απλά μεγαλύτερο, καλύτερο και ρεαλιστικότερο αλλά περιλαμβάνει για πρώτη φορά νέους τρόπους για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου.
Η Sports Interactive και η SEGA έχουν δημιουργήσει το Football Manager 2013 που σηματοδοτεί μια ριζοσπαστική αλλαγή στην ανάπτυξη της best-seller σειράς.
Εκτός από τις βελτιώσεις που έχει σε σχέση με τους προκατόχους του, η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ριζικές αλλαγές και νέες λειτουργίες παιχνιδιού που, για κάποιους, θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.
Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η εισαγωγή της νέας Football Manager Classic mode… ή 'FMC' όπως είναι γνωστή στη Sports Interactive.
Το FMC σας προσφέρει για πρώτη φορά μια εναλλακτική μέθοδο που απαιτεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής για τους gamers να μπούν στο παιχνίδι.
Το καινούργιο mode, απλουστεύει τον τρόπο που οι gamers χειρίζονται το παιχνίδι.
Η απλούστευση του ρόλου σας – στο σημείο που μια σεζόν μπορεί να τελειώσει μέσα σε οκτώ με δέκα ώρες – το FMC επιπλέον σας προσφέρει δυο χαρακτηριστικούς τρόπους παιχνιδιού.
Μπορείτε να ξεκινήσετε το career με αόριστο χρόνο τερματισμού ή να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο νέο Challenge Mode.
Στο Challenge Mode ο παίκτης έρχεται αντιμέτωπος με το σενάριο, που είναι σχεδιασμένο να δοκιμάζει τις ικανότητες του σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .
Το Challenge Mode προτάθηκε αρχικά στο FM, στο Football Manager Handheld 2012 (για iPhone και Android) και φάνηκε να είναι τόσο πετυχημένο και δημοφιλές που πλέον ενσωματώθηκε στο παιχνίδι για το PC και το Mac.
Το FM13 θα περιλαμβάνει πέντε προκλήσεις στο Challenge Mode ενώ μέσα στο χρόνο περισσότερα από αυτά θα είναι διαθέσιμα, ανάλογα με την ζήτηση σας.





Πηγή : e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου