Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κατάσχεση στο σπίτι ανέργου από την ΕΥΔΑΠ για... 831 ευρώ;

Για μία οφειλή 831 ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ ένας άνεργος μεταλλεργάτης, πατέρας δύο παιδιών, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, σύμφωνα με καταγγελία του συνδικάτου μετάλλου Πειραιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, ο οικογενειάρχης δεν κατάφερε να εξοφλήσει στην ΕΥΔΑΠ λογαριασμούς από το 2012 και η εταιρεία του έκοψε την παροχή νερού, ενώ μέσω δικηγόρου εντόπισε την ακίνητη περιουσία του και ξεκίνησε διαδικασίες "αναγκαστικής κατάσχεσης".

Η έκθεση της δικαστικής επιμελήτριας αναφέρει: "Αφού έλαβα υπόψη μου και σε εκτέλεση της με αριθμό ειδικού πρωτοκόλλου 691/22-04-2013 έγγραφης παραγγελίας για κατάσχεση, του Προϊσταμένου της υπηρεσίας Αναγκαστικών Εισπράξεων της επισπεύδουσας εταιρείας με την επωνυμία ΕΥΔΑΠ (...) και του σχετικού πίνακα οφειλών που περιλαμβάνεται στην έκθεση αυτή", "μου δίνεται η νόμιμη εντολή και πληρεξουσιότητα να κατάσχω αναγκαστικά στην κινητή και ακίνητη περιουσία του παραπάνω αναγραφόμενου οφειλέτου".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΕΥΔΑΠ εκτίμησε την περιουσία του μεταλλεργάτη "για το ποσό των 50.000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του πλειστηριασμού το ποσόν των 30.000 ευρώ".




Πηγή : nooz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου