Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Όταν η Τζολί έκανε την Άνιστον να κλάψει

Όταν η Τζολί έκανε την Άνιστον να κλάψει
Οι δύο Χολιγουντιανές σταρ είναι άσπονδες φίλες. Ο λόγος γνωστός… Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε διαζύγιο από τη Τζένιφερ Άνιστον, καθώς είχε βρει τον έρωτα στο πανέμορφο πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί.
Μέσα στα οκτώ χρόνια, που έχουν περάσει από τότε, Πιτ και Τζολί αρραβωνιάστηκαν και έχουν αποκτήσει τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά, ενώ η Άνιστον ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Τζάστιν Θερό.
Κι ενώ οι δύο διάσημες κυρίες δεν ανταλλάσουν ούτε κουβέντα, η πρόσφατη εξομολόγηση της Αντζελίνα για τη διπλή προληπτική μαστεκτομή, στην οποία υπεβλήθη, ήρθε να ταράξει τα νερά στη σχέση τους.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγος του Πιτ συγκινήθηκε τόσο πολύ διαβάζοντας την ιστορία της 37χρονης και συνειδητοποίησε πόσο πολύ λατρεύει τον Μπραντ, τα παιδιά τους, καθώς και ότι είναι μία πολύ γενναία γυναίκα!
"Η ιστορία της Αντζελίνα την άγγιξε πολύ και της προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το πόσο θαρραλέα είναι. Δάκρυσε διαβάζοντας την. Πέρασε τόσα πολλά για χάρη της οικογένειας της, κι αυτό δείχνει πόσο πολύ τους αγαπάει" δήλωσε πηγή από το φιλικό περιβάλλον της 44χρονης σταρ. 




Πηγή : news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου