Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

SuperLeague : Θα αντέξει το τρίτο φαβορί;

Οι ανατροπές στο μίνι τουρνουά των πλέι οφ συνεχίζονται και μία αγωνιστική πριν το τέλος τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Οι τρεις από τους τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες μάλιστα παραμένουν ζωντανές στο παιχνίδι της πρωτιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι η μόνη, που έχει τεθεί νοκ άουτ.
Οι γιαννιώτες βέβαια μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι στο τελευταίο τους παιχνίδι, αφού η αποφυγή της τελευταίας θέσης θα έχει μεγάλο κέρδος, αφού το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα είναι καλύτερο, ενώ τόσο το διάστημα ξεκούρασης, όσο και αυτό της υλοποίησης του σχεδιασμού θα είναι μεγαλύτερο.
Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα, που μπαίνει με τις μεγαλύτερες πιθανότητες στην τελική ευθεία μετά το μεγάλο διπλό στην Τούμπα. Οι περιστεριώτες γίνονται με αυτό τον τρόπο η τρίτη ομάδα, που αποκτάει την ταμπέλα του φαβορί στα πλέι οφ.
Τα προηγούμενα δύο πάντως, δεν άντεξαν πάντως, αφού ο ΠΑΣ, που μπήκε δυνατά στα δύο πρώτα ματς (νίκες με Αστέρα, ΠΑΟΚ) δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, ενώ το ίδιο έγινε με τον ΠΑΟΚ, που συνέχισε με νίκες την 3η-4η αγωνιστική.
Μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει 10 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας έχει 8 και ο ΠΑΣ 7.
Δείτε τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής:
- Ο Ατρόμητος παίρνει σίγουρα την πρώτη θέση με νίκη επί του Αστέρα στο Περιστέρι. Με ισοπαλία θέλει να μη νικήσει ο ΠΑΟΚ. Με ήττα χάνει την πρώτη θέση.
- Ο ΠΑΟΚ τερματίζει πρώτος με νίκη επί του ΠΑΣ αν δε νικήσει ο Ατρόμητος και με ισοπαλία αν χάσει ο Ατρόμητος γιατί στην ισοβαθμία με τον Αστέρα στους 11β. υπερτερεί.
- Ο Αστέρας Τρίπολης τερματίζει πρώτος μόνο αν νικήσει τον Ατρόμητο και χάσει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Σε αυτό το σενάριο, προκύπτει τριπλή ισοβαθμία Ατρόμητου, ΠΑΣ, ΠΑΟΚ που στέλνει τον "δικέφαλο" στην τέταρτη θέση.
- Ο ΠΑΣ όπως είπαμε δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση.




Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου