Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μουρίνιο τετραετίας στην Τσέλσι

Τα τυπικά απομένουν για να υπογράψει ο Ζοσέ Μουρίνιο τη συμφωνία του με την Τσέλσι, σύμφωνα με τους "Times". Ο πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε για συμβόλαιο τετραετούς διαρκείας ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την έγκυρη αγγλική εφημερίδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ρυθμίσει ακόμη και τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την Τσέλσι και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά την 1η Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένο το τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ στο πρωτάθλημα κόντρα στην Οσασούνα.

Ο 50χρονος τεχνικός θα γίνει επίσης ο καλύτερα αμοιβόμενος προπονητής της Premier League, αφού θα έχει ετήσιες απολαβές 8,5 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ό, τι έχει να κάνει τώρα με τις αλλαγές που θα επιφέρει η έλευση του Μουρίνιο στην Τσέλσι, αυτές δε θα είναι πολλές σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης. Οι μπλε δεν αναμένεται να κάνουν πολλές μεταγραφές ενώ ποντάρουν πολλά στα χρήματα από τις πωλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών.

Αυτό που είναι σίγουρο πως θα ζητήσει ο "Special One", είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός μέσου, ενός επιθετικού και ενδεχομένως ενός νεαρού τερματοφύλακα για μπακ απ του Πετρ Τσεχ, αφού ο Κουρτουά είναι πιθανό να δοθεί και πάλι δανεικός.




Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου