Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Φαβορί για Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Ο Ολίσε πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ολίσε πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Στο ποδόσφαιρο μία ομάδα δεν χρειάζεται να είναι καλύτερη για να κερδίσει. Αρκεί να διαθέτει εκείνο που δεν μπόρεσε να πετύχει ο αντίπαλος: το γκολ.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα στη χθεσινή αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0), παρέμεινε στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας και είναι το φαβορί για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Ηταν μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία σκληρή ομάδα», παραδέχτηκε ο Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Ημασταν καλύτεροι, είχαμε μία φάση και την εκμεταλλεύτηκαμε».
Για το... δίκαιο της νίκης υπήρχε μία διχογνωμία, αφού τη διεκδίκησε και ο Σάκης Τσιώλης: «Η προσπάθεια και η απόδοση, σε σχέση με το αποτέλεσμα, μας αδικεί. Θα μπορούσαμε ακόμη και να νικήσουμε και τότε θα ήμασταν το πρώτο φαβορί. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μία ανύποπτη φάση».
Γκολ από λάθος
Για το τελευταίο, ο προπονητής του Αστέρα έχει δίκιο. Αφού το τέρμα του Σέκου Ολίσε στο 57' μπορεί να ήταν όμορφο στα μάτια, αλλά δεν ήταν «προϊόν» της ομαδικής προσπάθειας του ΠΑΟΚ. Χρειάστηκε μία λάθος εκτίμηση του Σανκαρέ και η σωστή τοποθέτηση του Ολίσε.
Με τον Νιγηριανό να πανηγυρίζει έξαλλα το πρώτο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό το αφιέρωσε πολλάκις στους φιλάθλους της Τούμπας, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν σταμάτησαν να αποδοκιμάζουν τον διαιτητή, Τάσο Κάκο, ακόμη και στα σωστά «σφυρίγματά» του.
Οσο για την ομάδα της Τρίπολης; Ηταν ιδιαίτερα άτυχη, καθώς υποχρεώθηκε να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών (Αλβαρες, Κοντοές). Για τον Ελληνα αμυντικό, μάλιστα, τα πρώτα νέα δεν είναι ευχάριστα, αφού φαίνεται να έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο. Είδηση που αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως χάνει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.
Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κάτσε.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Βούκιτς (56' Γεωργιάδης), Ρομπέρ, Λίνο (80' Σταφυλίδης), Λάζαρ (87' Λόρενς), Κάτσε, Κατσουράνης, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ολίσε.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Ουσέρο, Περόνε, Κάφα (55' Ράγιος), Τσαμπούρης, Αλβαρες (70' Καλαντζής), Σανκαρέ, Ναβάρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Κοντοές (32' Γιαλούσης).

Φαβορί για Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ




Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου