Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Παντρεύεται -για τέταρτη φορά- ο Χρήστος Δάντης!

Τι κοινό έχουν οι Λίτσα Γιαγκούση, Κατερίνα Τοπάζη και Φλώρα Θεοδώρου; Μα φυσικά και οι τρεις τους είναι πρώην σύζυγοι του Χρήστου Δάντη, ο οποίος σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για ακόμα μία φορά.

Χαρά στο κουράγιο του θα πείτε, όμως ο τραγουδιστής είναι τόσο ερωτευμένος με την Τζένη Βουτσίνου, που δεν τον νοιάζει τίποτα!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την οποία έχουν βαφτίσει και περίμενε να βγει το διαζύγιο του Χρήστου από την Φλώρα Θεοδώρου, ώστε να παντρευτούν.

Ο γάμος θα γίνει στη Σύρο, από εκεί κατάγεται η Τζένη, σε ένα ιδιόκτητο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ξενοδοχείο που έχει η οικογένειά της στον Γαλησσά. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τραγουδιστής σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ενώ Χρήστος και Τζένη έχουν το ζευγάρι έχει ζητήσει από τους καλεσμένους τους να μην τους κάνουν δώρα, αλλά να καταθέσουν χρήματα σε έναν λογαριασμό για το «Χαμόγελο του παιδιού».




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου