Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Εθνική: «Μονόδρομος η νίκη» δηλώνουν Μανωλάς και Γκέκας

Εθνική: «Μονόδρομος η νίκη» δηλώνουν Μανωλάς και Γκέκας
Μονόδρομος είναι η νίκη για την Εθνική ποδοσφαίρου στο επερχόμενο (7 Ιουνίου) παιχνίδι με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, σύμφωνα με τους διεθνείς άσους Φάνη Γκέκα και Κώστα Μανωλά.

Οι δύο έλληνες ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στο κυνήγι της προπορευόμενης Βοσνίας αλλά και να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας από την τρίτη Σλοβακία, που απειλεί να αφήσει τη χώρα μας ακόμη και εκτός μπαράζ.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας που έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των στόπερ Αβραάμ και Κυριάκου Παπαδόπουλου και Στέλιου Μαλεζά θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (6 Ιουνίου) για το Βίλνιους, όπου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Φάνης Γκέκας δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα και η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε. Εχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μετά από άτυχα αποτελέσματα καταφέρνουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και την Παρασκευή, όποιες συνθήκες και αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Κώστας Μανωλάς, είπε: «Είναι μια πάρα πολύ κρίσιμη αναμέτρηση και πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε καλοί στο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν τα προβλήματα του Αβραάμ, του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Μαλεζά, αλλά η Εθνική έχει βάθος και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είμαστε ισάξιοι και μπορούμε να καλύψουμε τα κενά. Ο προπονητής μας, μας έχει πει όσα έπρεπε να μας πει για τη Λιθουανία όπως κάθε φορά το κάνει. Την έχουμε διαβάσει καλά και πιστεύω θα την κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα».

Οσο για το... εμπόδιο του πλαστικού χλοοτάπητα που έχει το γήπεδο, όπου θα γίνει το ματς, σχολίασε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που πατάμε συνθετικό χλοοτάπητα. Σίγουρα είναι διαφορετικό το να παίζεις όλη τη χρονιά σε φυσικό χορτάρι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».




Πηγή : tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου