Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το γέλιο του Face και τα… γελοία μούτρα!

Η «πιο τρελή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης», όπως τους αρέσει να… αυτό-αποκαλούνται οι συμμετέχοντες στο «Your Face Sounds Familiar» διαγωνίστηκαν χθες στο 8ο live.

Νικήτρια αναδείχτηκε η Μαντώ υποδυόμενη τον Stevie Wonder με… φούμο, ράστα και ένα ζευγάρι γυαλιά! Εντάξει, το έχουμε πει κι άλλες φορές ότι οι μεταμφιέσεις δεν είναι το… φόρτε τους εκεί στην παραγωγή του show, αλλά τουλάχιστον το όλο θέαμα ένα χαλαρωτικό για Κυριακάτικο βράδυ και το πρόγραμμα προσφέρει αρκετό γέλιο. Βέβαια όταν ιδιαίτερα τα μέλη της κριτικής επιτροπής υπερβάλουν λέγοντας ότι μένουν… speechless από τις ερμηνείες, τότε οι γελοίες υπερβολές που ακούγονται προκαλούν περισσότερο γέλιο.

Επίσης είναι σίγουρο ότι και ορισμένα μέλη της «πιο τρελής παρέας της ελληνικής τηλεόρασης» μάλλον δεν κάνουν τον κόπο να βλέπουν μετά τα live τις εμφανίσεις τους, γιατί είναι σαφές πως στραβώνουν όταν ακούν τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν που η κάμερα «πιάνει» τα… συννεφιασμένα μούτρα ορισμένων που μένουν εμβρόντητοι από το άκουσμα της βαθμολογίας η αλήθεια βγαίνει στο face τους. Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως «ένα πλάνο ίσον με χίλιες λέξεις…»!

Από την άλλη όμως, οι τηλεθεατές πέρασαν καλά, γέλασαν και σχολίασαν πολύ αυτές τις εμφανίσεις. Έτσι το YFSF σημείωσε ικανοποιητικές τηλεθεάσεις κάνοντας μέσο όρο 35,1 στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκειά μετάδοσής του. Άλλωστε σε αυτή την ιδιαίτερα φτωχή τηλεοπτική σεζόν οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη το γέλιο έστω κι αν πολλές φορές αυτό προκαλείται από… γελοία πράγματα.




Πηγή : newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου