Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ολυμπιακός : Ελπίδες για Πέδρο Λεόν

Αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση του ακραίου επιθετικού Πέδρο Λεόν (Ρεάλ Μαδρίτης) υπάρχει από πλευράς Μίτσελ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ισπανική πρωτεύουσα, παρόλο που πρόκειται για μια πολύ δύσκολη (και ακριβή) περίπτωση. 

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει τις προσεχείς ημέρες απάντηση από τον επιτελικό μέσο Γιοάν Βερδού και τον τερματοφύλακα Κριστιάν Αλβάρες (μένουν ελεύθεροι από την Εσπανιόλ), ασχολείται επίσης με τον ακραίο αμυντικό Μιγκέλ Τόρες (Χετάφε), ενώ ρίχνει ματιές σε παίκτες της Μαγιόρκα και της Λα Κορούνια, οι οποίες υποβιβάστηκαν.
Ο Ολυμπιακός και ο Ισπανός προπονητής «χτυπούν» σε πολλά μέτωπα και για αρκετές θέσεις, οπότε είναι λογικό να απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» πολλοί ποδοσφαιριστές. Έχει δοθεί βέβαια προτεραιότητα σε ορισμένους παίκτες, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να επιφυλάσσουν και κάποια έκπληξη.
Η Μαδρίτη κυρίως (Λεόν, Τόρες) αλλά και η Βαρκελώνη (Βερδού, Αλβάρες, Τζόναθαν Ντος Σάντος) πάντως αποτέλεσαν εξ΄  αρχής το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Μίτσελ. Ο 50χρονος προπονητής έχει άκρες στη Ρεάλ και διατηρεί επίσης πολύ καλές σχέσεις με τη Χετάφε, ενώ μετά από κάποιες κρούσεις στην Μπαρτσελόνα, ασχολείται με ποδοσφαιριστές που δεν δεσμεύονται πλέον με την Εσπανιόλ.
Μετά την ολοκλήρωση της Πριμέρα Ντιβισιόν και  την τελική κατάταξη των ομάδων, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξετάζει τις περιπτώσεις και κάποιων παικτών που ανήκουν στη Βαλένθια (που έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και των Μαγιόρκα, Λα Κορούνια που θα αγωνίζονται την επόμενη περίοδο στη Σεγκούντα Ντιβισιόν.
Δημοσιεύματα στην Βρετανία θέλουν τον Μίτσελ να έχει ασχοληθεί με δύο συμπατριώτες του που αγωνίστηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ, τους Εστεμπάν Γκρανέρο (ΚΠΡ) και Ζόρντι Γκόμες (Γουίγκαν), οι ομάδες των οποίων υποβιβάστηκαν.
Σχετικά με τον Αλβάρες, ο ατζέντης του βρίσκεται στην Ελλάδα, ήταν την Κυριακή (2/6) στο Περιστέρι και παρακολούθησε τον αγώνα Ατρόμητος Αθ.-Αστέρας Τρ. 0-0, καθώς έχει τα δικαιώματα του Ιγκλέσιας (όπως και του Νάτσο Σκόκο) και ενδέχεται να συναντηθεί με στελέχη του Ολυμπιακού.
Ακόμη, στα υπόψη φέρεται να είναι και ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, ο οποίος θέλει να φύγει από την Κίνα και να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Έρχεται ο Καρεμπέ
Την Τρίτη  (4/6) αναμένεται στην Αθήνα ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θα έχει πιθανότατα ρόλο συμβούλου του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και επιπλέον θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό, στον τομέα των διεθνών σχέσεων.
Στο μεταξύ, ο Μοντέστο και ο Πίνο βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου, ενώ είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τον Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος ταξίδεψε στη Μαγιόρκα όπου έχει σπίτι και φίλους και στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του όπου θα περάσει μέρος των διακοπών του.




Πηγή : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου