Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Οι κάμερες τσάκωσαν τη «φίλη» με τα… μακριά χέρια

Θορυβήθηκε μια 38χρονη γυναίκα όταν διαπίστωσε ότι κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα έκαναν μυστηριωδώς φτερά μέσα από το σπίτι της στην Σκόπελο, χωρίς να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης. Οι υποψίες βάρυναν μια 40χρονη φίλη της και αποφάσισε να την παγιδεύσει.

Η γυναίκα τοποθέτησε κάμερες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, χωρίς να πει κάτι στην ύποπτη «φίλη». Έτσι, όταν δέχτηκε για μια ακόμη φορά την επίσκεψή της, περίμενε να φύγει για να δει το οπτικό υλικό. Οι εικόνες που είδε αποτελούσαν ατράνταχτα πειστήρια, καθώς η 40χρονη είχε καταγραφεί να κλέβει κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ! Έτσι, παρέδωσε το υλικό στην Ασφάλεια και υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Η δράστης συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και τα πολύτιμα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο σπίτι της επιστράφηκαν στην 38χρονη ιδιοκτήτριά τους. Όπως αποδείχθηκε κατά την προανάκριση, η 40χρονη είχε αρχίσει να προδίδει τη φιλία τους από τις αρχές Μαΐου, όταν έκλεψε για πρώτη φορά κοσμήματα. Έτσι, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.




Πηγή : protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου