Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Samsung: Φωτό του Galaxy S4 Active

Samsung: Φωτό του Galaxy S4 Active
Ο κορεατικός κολοσσός ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Galaxy S4 Active, του «σκληροτράχηλου αδερφού» του γνωστού Galaxy S4. Το Αctive διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με το S4 αλλά πιο σκληρό εξωτερικό το οποίο το κάνει ανθεκτικό σε σκόνη, νερό και κραδασμούς, μέσω της πιστοποίησης IP67 που ενσωματώνει.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Active διαθέτει οθόνη full HD 5 ιντσών, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του S4 στα 1.9GHz, 2GB RAM και μπαταρία 2600mAh. Η διαφορά ωστόσο μεταξύ των δυο μοντέλων είναι ότι το Active θα ενσωματώνει οπίσθια κάμερα 8 και όχι 13MP όπως το κλασικό S4, τη στιγμή που η εμπρόσθια κάμερα παραμένει στα 2MP. Ακόμα, αντί για τα δυο capacitive κουμπιά και το φυσικό «Home», όλα τα κουμπιά είναι φυσικά, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για άλλη συσκευή.

Το Active διαθέτει και αυτό συνδεσιμότητα σε δίκτυα 4G και Android 4.2.2 Jelly Bean, αλλά όπως πάντα θα έχει το TouchWiz interface της Samsung. Οι διαστάσεις του είναι 139,7 x 71,3 x 9,1 χιλιοστά και είναι 21 γραμμάρια βαρύτερο από το S4, φτάνοντας έτσι στα 151 γραμμάρια.

Το μόνο που είναι γνωστό για τη κυκλοφορία της συσκευής είναι ότι θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στο καλοκαίρι και σε συγκεκριμένες χώρες.




Πηγή : peolop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου