Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Νέα εποχή Μουρίνιο!

Νέα εποχή Μουρίνιο!
Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει σπίτι του εκεί που τον αγάπησαν όσο πουθενά αλλού, κάτι που ο ίδιος είχε προαναγγείλει πρόσφατα με δηλώσεις του.

Ο Μουρίνιο, που από χθες βρισκόταν στο Λονδίνο μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας τετραετές συμβόλαιο με τους Μπλε ως το καλοκαίρι του 2017.
Έτσι επιστρέφει... σπίτι του, στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου παλιότερα είχε πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και δύο Λιγκ Καπ από το 2004 ως το 2007.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υποδέχομαι τον Ζοσέ πίσω στην Τσέλσι. Η συνεχής επιτυχημένη πορεία και φιλοδοξία του τον έκανε τον ιδανικό για τη συγκεκριμένη θέση. Στόχος μας είναι ο σύλλογος να κάνει βήματα μπροστά και να πετύχει όσο περισσότερα πράγματα γίνεται στο μέλλον. Ο Ζοσέ αποτέλεσε για μας την πρώτη μας επιλογή καθώς θεωρούμε πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντήυς της Τσέλσι, Ρον Γκούρλεϊ.
Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν μπορεί παρά να χαροποιεί τους φίλους των Μπλε, οι οποίοι περίμεναν πως και πως την ανακοίνωση της επιστροφής του δικού τους Special One στο Στάμφορντ Μπριτζ.



Πηγή : gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου