Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη να πουλά κοκαίνη η Τουλίσα Κοντόσταβλος

Συνελήφθη να πουλά κοκαίνη η Τουλίσα Κοντόσταβλος
Η ελληνοκυπριακής καταγωγής Τουλίσα Κοντόσταβλος, συνθέτης τραγουδιών ραπ και γνωστή ως κριτής σε τάλεντ σόου, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από την αστυνομία του Λονδίνου, ενώ μεσολαβούσε για την πώληση κοκαΐνης αξίας 800 βρετανικών λιρών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun» που παγίδευσε με κρυφές κάμερες την Τουλίσα, η Τούλα Παυλίνα Κοντόσταβλος, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ήταν ο μεσάζων της ανταλλαγής ανάμεσα στον 35χρονο ράπερ Mike GLC και τον δημοσιογράφο της Sun που παρίστανε έναν τραγουδιστή.
«Οι μισοί άνθρωποι που βρίσκονται στην ατζέντα μου πουλάνε ναρκωτικά. Φυσικά μπορώ να σου βρω ό,τι θες. Οι μισοί από όσους γνωρίζω είναι έμποροι ναρκωτικών», παρουσιάζεται να λέει στο ρεπορτάζ η Τουλίσα Κοντόσταβλος στον δημοσιογράφο που υποδυόταν έναν τραγουδιστή της ραπ.
Η 25χρονη Τουλίσα, που είχε δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας της εγκατάλειψης από τον Ελληνοκύπριο πατέρα της σε ηλικία 14 ετών, έχει προσπαθήσει να βάλει δύο φορές τέλος στη ζωή της κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, που κατανάλωνε ναρκωτικά και έπασχε από νευρική ανορεξία.
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια και μετά τη συμμετοχή της στην 11η σεζόν του «Χ-factor» ως κριτής, οι μετοχές της στη σόουμπιζ είχαν ανέβει έως το χθεσινό ολίσθημα. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Sun εκτός από την Τουλίσα, που καυχιέται για τα... κονέ της, φαίνεται και ο ράπερ να δίνει στον δημοσιογράφο μια ποσότητα κοκαΐνης.




Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου