Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Φωτίου: "Αρχή με 110.000 ευρώ"


Με την ευχή "να ακολουθήσουν κι άλλοι", ο Άλκης Φωτίου κατέβαλε το ποσό των 110.000 ευρώ στη διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να λύσουν οι παίκτες κάποιες από τις τρέχουσες οικονομικές τους ανάγκες.


Ο Ανδρέας Δημητρέλος παρουσίασε τον ομογενή επιχειρηματία στον Έβαλντ Λίνεν και τους παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έδωσαν το "παρών" στο ξενοδοχείο "Holiday Inn". Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος τον ευχαρίστησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.
Ο Άλκης Φωτίου, που υπενθυμίζεται ότι είχε πληρώσει τη ρήτρα για τη μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη, θα πάρει πίσω τα 80 χιλ. τον προσεχή Σεπτέμβριο από το Δ.Σ. της ΑΕΚ, ενώ τα υπόλοιπα 30 θα του επιστραφούν σε περίπτωση που πωληθεί ο Ταξιάρχης Φούντας.
Πρόκειται για ένα 45χρονο αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, γιο μεταναστών που εργάζονταν σε εργοστάσια της Ελβετίας, έχει εταιρείες φύλαξης καθαρισμού και συντήρησης κτηρίων, ενώ του ανήκει και μία εταιρεία οργάνωσης γραμματειακής υποστήριξης.
Ο θερμός υποστηρικτής της ΑΕΚ, εξάλλου, έδωσε στους παίκτες από ένα κουτί σοκολατάκια και μία ευχετήρια κάρτα. "Ήθελα απλά να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω. Η βοήθεια είναι μικρή. Θα μπορούσα να δώσω τα χρήματα για να πάρει έναν παίκτη η ομάδα επειδή όμως ξέρω τι περνάτε, είπα στη διοίκηση ότι θα τα δώσω σε εσάς", είπε αρχικά ο Φωτίου, νομικός εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Γιώργος Στράτος.
Στη συνέχεια ευχήθηκε: "Εγώ απλώς έκανα την αρχή, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι. Θέλω να πιστέψετε στους εαυτούς σας και να κάνετε νίκες για να ξεκολλήσει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έχετε τις δυνατότητες να πάτε ψηλά την ομάδα".
Το πρωί της Παρασκευής ο Άλκης Φωτίου ταξίδεψε από τη Ζυρίχη στην Αθήνα, το Σάββατο θα παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα με την Ξάνθη και την Κυριακή θα επιστρέψει στην Ελβετία.





Πηγή : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου