Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η Adele στις Χρυσές Σφαίρες

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Adele πρόκειται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, μετά τη γέννηση του παιδιού της, στην τελετή απονομής των βραβείων των Χρυσών Σφαιρών, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με έναν από τους παραγωγούς του show της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η Adele θα εμφανιστεί στα βραβεία.
Η 24χρονη Adele είναι υποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες στην κατηγορία πρωτότυπου τραγουδιού για ταινία, για το επίσημο τραγούδι της 23ης ταινίας του James Bond, “Skyfall”. Στην ίδια κατηγορία, είναι υποψήφιοι οι Taylor Swift για το τραγούδι της ταινίας "The Hunger Games", ο Jon Bon Jovi για το τραγούδι του από το "Stand Up Guys", ο Keith Urban για το τραγούδι του από το "Act of Valor", καθώς και το τραγούδι "Suddenly" από το μιούζικαλ "Les Miserables".
Η Adele έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφο της Simon Konecki, τον περασμένο Οκτώβριο. Από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και έκτοτε, η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει κρατήσει χαμηλό προφιλ και δεν έχει εμφανιστεί σε κόκκινο χαλί.




 Πηγή : ant1online.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου