Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΕΚ: «Χρυσό» τρίποντο στο ΟΑΚΑ


ΑΕΚ -Ξάνθη - Superleague - 17η αγωνιστικήΤην πρώτη νίκη της στο νέο έτος σημείωσε η ΑΕΚ, επικρατώντας της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ 1-0 με γκολ του Πετρόπουλου στο 68΄ επιστρέφοντας στις επιτυχίες ύστερα από τρεις συναντήσεις.
Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν πήρε τρεις βαθμούς «οξυγόνο», έφυγε για πρώτη φορά από την τελευταία θέση και μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 5' για το γκολ του Φούντα που ακυρώθηκε από τον διαιτητή Κομίνη, επειδή ο τελευταίος θεώρησε ότι ο Πετρόπουλος έκανε χέρι πριν πασάρει στον επερχόμενο συμπαίκτη του.
Στη συνέχεια δύο κεφαλιές εκατέρωθεν, στο 10΄ του Βλάχου και στο στο 17΄ του Βασιλακάκη έφυγαν άουτ, για να ακολουθήσουν δύο πολύ καλά σουτ των Μητρόπουλου (40΄) και Ρίκκα (43΄) που είχαν την ίδια τύχη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την Ξάνθη να «πάρει ανάσα». Με ασφυκτικό πρέσιγκ κατέστρεψαν την κυκλοφορία της μπάλας των αντιπάλων τους και αφού έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πετρόπουλο στο 50΄ (μόλις άουτ η προβολή του στο γύρισμα του Φούντα), ήταν ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού που λύτρωσε τη νέα ομάδα του σκοράροντας ένα πανάκριβο όσο και πολύ ωραίο γκολ 68΄, το πρώτο του σε επίσημο αγώνα της Ένωσης.
Στο 80΄, σε φάουλ του Ρίκκα και κόντρα στο τείχος η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Λοντίγκιν.
Η ΑΕΚ πέτυχε λοιπόν το στόχο της, πήρε τους βαθμούς και με την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.




Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου