Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αγγίζει το... όνειρο του Σισέ



Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φαίνεται πως πείστηκε και εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.



Οι πράσινοι πιέζουν ασφυκτικά τον γάλλο άσο για να του αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν την επιστροφή του στην Ελλάδα και ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 32χρονο στράικερ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η τελευταία πρόταση του Παναθηναϊκού ανέρχεται στις 700.000 ευρώ και οι πράσινοι περιμένουν την τελική απάντηση του γάλλου.
Εκτός από το παραπάνω ποσό, ο Παναθηναϊκός θα βάλει και μπόνους επίτευξης στόχων στον παίκτης, καθώς και έξτρα αμοιβή, αν πετύχει συγκεκριμένο αριθμό γκολ.
Με τον παίκτη φέρεται να έχει μιλήσει και ο Νικόλας Πατέρας, με τον οποίο ο Σισέ έχει εξαιρετική σχέση και ο δρόμος για την επιστροφή του γάλλου στην Ελλάδα έχει ανοίξει...
Η περίπτωση, όμως, δεν είναι απλή. Ο 32χρονος φορ πρέπει, άλλωστε να βρει λύση με την ΚΠΡ, η οποία δεν τον υπολογίζει και ψάχνει τρόπο να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή ή δανεισμό.
Το ιδανικό για το «τριφύλλι» θα ήταν ο αγγλικός σύλλογος να μην αξιώσει χρήματα για την πώληση του Σισέ, όμως αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.
Η εφημερίδα Sportday αναφέρει ότι αν γίνει κουβέντα μόνο για δανεισμό ο Γάλλος επιθετικός θα ζητήσει να δώσει η ΚΠΡ το υπόλοιπο ποσό για να συμπληρώσει το 1,2 εκατ. ευρώ που έχει να παίρνει ακόμα έως το τέλος της σεζόν.
Αν δεν δεχθούν οι Άγγλοι, τότε ο Σισέ είτε θα αρκεστεί σ' αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός είτε θα ψάξει καλύτερη πρόταση. Πάντως, δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική να παίξει στην Αραβία ή στο πρωτάθλημα της Κίνας.
Πάντως, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως δεν θέλουν να γίνει... σίριαλ η υπόθεση Σισέ και θα επιδιώξουν να έχει τελειώσει το θέμα (θετικά ή αρνητικά) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.





Πηγή : sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου