Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πέντε αγωνιστικές στον Σέρχιο Ράμος


Ακριβά πλήρωσε ο Σέρχιο Ράμος τα νεύρα που οδήγησαν στην αποβολή του κατά τη χθεσινή αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Θέλτα, καθώς εκτός του αντιαθλητικού μαρκαρίσματος σε αντίπαλο επέδειξε, επίσης, υβριστική συμπεριφορά προς το διαιτητή του αγώνα.


Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μίλησε υβριστικά στο διαιτητή αλλά και τον βοηθό, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να του επιβάλει ποινή μίας αγωνιστική; για την κόκκινη και άλλες τέσσερις για τη συμπεριφορά του (φωτογραφία αρχείου).
Ο Ισπανός αμυντικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών. Ο Ράμος, που επελέγη στην καλύτερη ενδεκάδα της FIFA για το 2012, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν μάρκαρε βίαια τον Αουγκούστο Φερνάντες στο 73ο λεπτό, σε φάση που θα μπορούσε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη.
Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μίλησε υβριστικά στο διαιτητή αλλά και τον βοηθό, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία να του επιβάλει ποινή μίας αγωνιστική; για την κόκκινη και άλλες τέσσερις για τη συμπεριφορά του.
Η Ρεάλ έχει δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης, καθώς χάνει έναν από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές της για τους τους αγώνες πρωταθλήματος με Οσασούνα, Βαλένθια και Χετάφε, καθώς και για τις τις δύο αναμετρήσεις με τις «νυχτερίδες», στο πλαίσιο του Κυπέλλου.
Η απώλεια είναι μεγάλη για τη «βασίλισσα», αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Πέπε, που υποβλήθηκε σε επέμβαση την περασμένη εβδομάδα.





Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου