Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τσέλσι : Δίνει 22 εκ. ευρώ τον χρόνο


Δίνει 22 εκ. ευρώ τον χρόνοΑν δεχτεί την πρόταση του Αμπράμοβιτς, ο Γκουαρδιόλα θα σπάσει κάθε ρεκόρ αμοιβής προπονητή
«Γη και ύδωρ» δίνει στον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς προκειμένου να αναλάβει την Τσέλσι από τη νέα περίοδο. H εφημερίδα «Daily Express» ισχυρίστηκε χθες ότι ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Ευρώπης «χρυσώνει» τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με ετήσια αποζημίωση 22 εκατομμυρίων ευρώ, που θα σπάσει κάθε ρεκόρ στις αμοιβές προπονητών.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός, καθώς εισπράττει 15,3 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ιταλός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Κάρλο Αντσελότι με ετήσια αποζημίωση 13,5 εκατομμύρια ευρώ κι έπεται ένας άλλος Ιταλός, ο Μαρτσέλο Λίπι, της κινεζικής Γκουανζού με 10 εκατομμύρια ευρώ για κάθε έτος. Ο Γκουαρδιόλα ξεκουράζεται στη Νέα Υόρκη μετά την αποχώρησή του από την αγαπημένη του «Μπάρτσα» το περασμένο καλοκαίρι κι έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι θα προπονήσει πάλι μόνο από τη νέα περίοδο.
Αν δεχτεί την πρόταση του Αμπράμοβιτς, ο Γκουαρδιόλα θα σπάσει κάθε ρεκόρ αμοιβής προπονητή Απόρριψη
Οι αγγλικές εφημερίδες έχουν αποκαλύψει ότι απέρριψε ήδη τρεις παλιότερες προτάσεις του Αμπράμοβιτς το προηγούμενο καλοκαίρι, ώστε να μείνει πιστός στην απόφασή του να μείνει μακριά για έναν χρόνο από τους πάγκους.
Ωστόσο, ο Ρώσος μεγιστάνας δεν παρατά τη «μάχη» και πλέον αναμένει την απάντησή του στο «χρυσό» τριετές συμβόλαιο που του πρότεινε, συνολικής αξίας 66 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, για να τον πιέσει περιμένει απάντηση από τον 44χρονο προπονητή τις επόμενες μέρες, αλλιώς θα' αποσύρει την πρότασή του. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θα παραμείνει ως υπηρεσιακός τεχνικός στους «μπλε» μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο με δύο στόχους: να οδηγήσει τον σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και να του χαρίσει έναν τίτλο. Ωστόσο, ο Μπενίτεθ τα έχει βρει σκούρα στην ομάδα του Λονδίνου. Η βαριά ήττα από τη Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Τετάρτη στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίχτες και (κυρίως) τον Ισπανό προπονητή.
Το πρωτάθλημα έχει χαθεί, καθώς η Τσέλσι υπολείπεται 14 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι μοναδικοί στόχοι, που έχουν απομείνει, είναι το Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας.




Πηγή : ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου