Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ

Στην ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός ανιματέρ που μαχαίρωσε τον 12χρονο Nikita από τη Ρωσία στον Ανισσαρά Χερσονήσου.
Και αυτό γιατί οι Αρχές έκριναν ότι εκεί θα μπορεί ο νεαρός Ολλανδός να λαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και την οποία, σύμφωνα τουλάχιστον και με όσα δήλωσε η μητέρα του, είχε διακόψει κατά την παραμονή του στην Κρήτη.
Εν τω μεταξύ, η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλόταν ο 12χρονος που δέχθηκε τις 20 μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό διασκεδαστή του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε αναβλήθηκε τελικά, ύστερα από απόφαση των γιατρών, και θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η επέμβαση είχε στόχο να αποκατασταθεί η ζημιά στον τένοντα του αριστεριού του χεριού, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ο οργανισμός του μικρού είναι ιδιαίτερα καταπονημένος και δε χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας, όπως τη χαρακτηρίζουν.
Να σημειωθεί ότι αυτό για το οποίο προβληματίζονται οι γιατροί είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων του αγοριού.





Πηγή : imerisia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου