Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Στέλνουν τον Νειμάρ στη Μπαρτσελόνα οι Βραζιλιάνοι


Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νεϊμάρ, η Σάντος και η Μπαρτσελόνα κατέληξαν σε συμφωνία με τις ευλογίες του Μέσι και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στους μπλαουγκράνα.


Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα "O Globo" ο Νεϊμάρ θα αποτελέσει το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν προκειμένου να στελεχώσει την επίθεση της ομάδας στο πλευρό του Μέσι. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, η μετακίνηση του Βραζιλιάνου άσου στην ομάδα της Βαρκελώνης θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Confederations Cup.


Οι υπογροφές μεταξύ των δύο ομάδων για τη μετακίνηση του παίκτη αναμένεται να "πέσουν" μετά από μίτινγκ που θα γίνει την Τετάρτη μεταξύ των μελών της διοίκησης της Σάντος. Ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας κληθείς να σχολιάσει την είδηση, υποστήριξε: "Θέλαμε να κρατήσουμε τον Νεϊμάρ στη Σάντος τουλάχιστον μέχρι το Μουντιάλ του 2014. Το ποδόσφαιρο όμως είναι μπίζνες και ο νόμος των αγορών προηγείται".

 
Δηλώσεις σχετικά έκανε και ο Μέσι, ο οποίος από το Κατάρ όπου βρίσκεται υποστήριξε: "Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης Νεϊμάρ. Όπως και να έχει όμως πρόκειται για έναν παίκτη που θα φέρει άλλη αύρα στην ομάδα. Οπωσδήποτε εφόσον αποκτηθεί θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη".
Τη δήλωση του Μέσι προβάλλει πανηγυρικά στο πρωτοσέλιδό της η "El Mundo Deportivo"


Μια άλλη καταλανική εφημερίδα, η "El 9" γράφει στο πρωτοσέλιδό της πως ο Νεϊμάρ θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη από τον προσεχή Ιούλιο.


Οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα είχαν αρχίσει να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή στην ομάδα τους από τα 14 εκατομμύρια ευρώ. Στη συνεχεία έκαναν νέα προσφορά με 17 εκατομμύρια, ενώ σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", πλέον προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.




Πηγή : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου