Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μετέχει ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ



Ακόμη πιο... στενή σχέση φαίνεται ότι θα αποκτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με το Γιουρόπα Λιγκ από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, αφού όπως δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters πηγή από την UEFA, ο νικητής της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα συμμετέχει αυτομάτως στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.
Η απόφαση εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στο Λονδίνο και πρόκειται να ανακοινωθεί αύριο, στη διάρκεια του ετησίου συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας. Η απόφαση για τη συμμετοχή του κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ στο Τσάμπιονς Λιγκ ακολουθεί μήνες συζητήσεων ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων και την ηγεσία της UEFA.
Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, αρνήθηκε να σχολιάσει την προγραμματιζόμενη αλλαγή στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα, αλλά είπε ότι θα γίνει κάποια ανακοίνωση στο αυριανό συνέδριο. «Έχουν γίνει συζητήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ και χρειάζονται κάποιες αλλαγές σε αυτή τη διοργάνωση», υπογράμμισε ο Ιταλός αξιωματούχος.





Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου