Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τον Πέδρο Λεόν θέλει ο Μίτσελ



Τα ονόματα που ακούγονται καθημερινά για τον Ολυμπιακό είναι πολλά, γιατί οι προτάσεις των μάνατζερ πέφτουν βροχή στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.
Ένα απ' αυτά είναι του Πέδρο Λεόν, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια δανεικός στην Χετάφε, αλλά ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 26χρονος άσος παίζει δεξιά στην επίθεση και κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι εξαιρετικές του μπαλιές και η ικανότητά του να δημιουργεί και να γλυκαίνει το παιχνίδι της ομάδας του.
Ο Μίτσελ έχει συνυπάρξει μαζί του στην Χετάφε και γνωρίζει από πρώτο χέρι πως πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που όμως δεν είναι τόσο εύκολο να έρθει στην Ελλάδα. Άλλωστε το καλοκαίρι του 2010, η Ρεάλ δαπάνησε 10.000.000€ για να τον αποκτήσει, όμως ο Μουρίνιο δεν του είχε δώσει ευκαιρίες.
Ο Πορτογάλος δεν θα είναι προπονητής την επόμενη χρονιά στην Βασίλισσα και έτσι ο Λεόν, μπορεί να πάρει ευκαιρίες από τον νέο τεχνικό της ομάδας. Από την πλευρά της, η  Χετάφε δεν έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει, αφού δεν μπορεί να καλύψει την ρήτρα των 6.000.000€ και μένει να δούμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως το να έρθει στον Ολυμπιακό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ως Ισπανός και μάλιστα σε καλή ηλικία (26 ετών) θα προτιμήσει να μείνει στην πατρίδα του, ενώ και τα χρήματα που θα χρειαστούν πιθανότατα να είναι πολλά.
Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα "Γαύρος", ο Μίτσελ επιμένει στον Λεόν παρά τις δυσκολίες και έχει τρεις λόγους που θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Πρώτον, έχουν συνεργαστεί και εκτιμά τις ποδοσφαιριστές του ικανότητες. Δεύτερον, ο Λεόν έχει ζήσει την πίεση μιας μεγάλης ομάδας όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Τρίτον, ο 26χρονος έχει πολύ καλή πάσα και μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.





Πηγή : sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου