Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ποια είναι η Αντέλ Εξαρχόπουλος που έκανε πάταγο στις Κάννες;

poia-einai-i-antel-eksarxopoylos-poy-ekane-patago-stis-kannes-

Εδώ, το ευρύ κοινό μόλις ανακάλυψε την Αντέλ Εξαρχόπουλος χάρη στον σάλο που ξεσήκωσε η ποβολή της ταινίας που πρωταγωνιστεί «Η ζωή της Αντέλ», στις Κάννες.

Η μόλις 19 ετών ηθοποιός μάγεψε μεν για την ερμηνεία της αλλά συζητήθηκε χάρη στις λεσβιακές σκηνές της ταινίας, αλλά και γιατί στήθηκε επίσημα μπρος στους φωτογράφους πριν την προβολή της ταινίας, αγκαλιά με την συμπρωταγωνίστριά της Λέα Σεϊντού, δίνοντας υλικό για περισσότερες συζητήσεις και φυσικά φαντασιώσεις αρκετών.

Στη Γαλλία ήδη, η Αντέλ Εξαρχόπουλος είναι γνωστή και αγαπημένη, έχοντας ήδη εμφανιστεί στο «Το άστρο του φόβου» με τον Ζαν Ρενό αλλά είναι και αγαπημένη ως μοντέλο, σπουδαίων σχεδιαστών μόδας. Η Αντέλ, γεννήθηκε το 1994, ζει στο Παρίσι και από 12 χρονών εργάζεται ως ηθοποιός πλάι σε σημαντικά ονόματα της γαλλικής σκηνής.

Η κοπέλα με το πολυσύλλαβο, δύσκολο επώνυμο για τους Γάλλους, έχει Έλληνα παππού, η γαλλίδα μητέρα της είναι νοσοκόμα και ο πατέρας της καθηγητής κιθάρας. Έχει δύο μικρότερους αδελφούς, δεν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και οι μόνες λέξεις που γνωρίζει στα ελληνικά είναι «τυρί φέτα».

Οι γονείς της διακρίνοντας το ταλέντο της στην υποκριτική, την έβαλαν σε μαθήματα από την ηλικία των 9 ετών – αν και η ίδια έχει δηλώσει πως το έκαναν για να καταπολεμήσουν τη ντροπαλότητα της που την έκανε ιδιαίτερα κλειστό παιδί. Και παρότι πια καμία συστολή και ντροπαλοσύνη δεν γίνεται διακριτή επάνω της, η Αντέλ είναι το νέο καυτό πλάσμα που αναδείχθηκε στην ευρωπαϊκή γιορτή του σινεμά στις Κάννες…  





Πηγή : newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου