Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε η μήνυση για διαιτησίες με δόλο κατά του ΠΑΟ

Κατατέθηκε η μήνυση για διαιτησίες με δόλο κατά του ΠΑΟ
Κατατέθηκε η μήνυση για διαιτησίες κατά του Παναθηναϊκού που είχαν δόλο να πλήξουν την ομάδα από φυσικό πρόσωπο μέσω δικηγόρου και η υπόθεση θα λυθεί στα ποινικά δικαστήρια. Από την πλευρά της ΕΠΟ οι ιθύνοντες φέρονται να απειλούν τον Παναθηναϊκό ότι θα τον καταγγείλουν στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ, ωστόσο οι Πράσινοι δεν ανησυχούν. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει εμπλακεί η ΠΑΕ με την καταγγελία στα πολιτικά δικαστήρια, συνεπώς δεν συντρέχει λόγος τιμωρίας από την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος έχει τονίσει ότι θα σκληρύνει τη στάση του για την διαιτησία.
Στο μεταξύ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, ενώ θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται προς την έξοδο. Σε κάποιους (Τοτσέ, Φιγκερόα κ.α.) έχει γίνει συζήτηση για μείωση συμβολαίου, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις (Σισόκο, Μπουμσόνγκ, Καζιγιάμα κ.α.), αφού ο Αναστασίου θέλει μικρό ρόστερ. Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά ο Τσέχος Τόμας Μπόρεκ συνεχίζει να ενδιαφέρει τον ΠΑΟ, όπως και ο Μπεργκ, που είναι ο μεγάλος στόχος στην επίθεση. Στα υπόψιν είναι και ο Φυτανίδης, ενώ ο Μόρας υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Καραγκούνης με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής, ωστόσο ακόμη δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο Φούλαμ και αναμένεται να κάνει μία συνάντηση με την αγγλική ομάδα. Σε δηλώσεις του στην Eρα Σπορ είπε για την αγάπη των φίλων του ΠΑΟ:
«Τους ευχαριστώ πραγματικά. Δεν θέλω, ωστόσο, να πω τίποτα. Είναι ωραία να σε αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθειά σου. Ειδικά αυτό που έζησα χθες θα παραμείνει στο μυαλό μου ως μια αξέχαστη στιγμή. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με μόλις 8 μήνες παρουσίας εδώ να σε αποθεώνει ο κόσμος. Είναι πολύ ωραίο διότι βλέπεις ότι ανταμείβεται ο κόπος σου. Προς το παρόν, όμως, δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Θέλω να ξεκουραστώ μια εβδομάδα, ενώ στο μυαλό μου έχω μόνο την εθνική και το παιχνίδι με τη Λετονία στις 7 Ιουνίου. Είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε ότι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μπορέσουμε να δώσουμε το «παρών» στο μουντιάλ».
Στα διοικητικά, ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος Ανδρέας Βγενόπουλος διέψευσε σενάριο αποχώρησής του από την ΠΑΕ.




Πηγή : tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου