Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Με ελληνικούς υπότιτλους έρχεται το The Last Of Us για PS3 στις 14 Ιουνίου



Ο Joel, ένας βίαιος επιζώντας, προσλαμβάνεται για να βγάλει ένα 14χρονο κορίτσι, την Ellie, από τη στρατοκρατούμενη ζώνη καραντίνας.
Ο Joel, ένας βίαιος επιζώντας, προσλαμβάνεται για να βγάλει ένα 14χρονο κορίτσι, την Ellie, από τη στρατοκρατούμενη ζώνη καραντίνας.   


Το The Last of Us διηγείται την ιστορία χαρακτήρων ενός πληθυσμού που αποδεκατίστηκε από έναν σύγχρονο λοιμό. Είκοσι χρόνια μετά από μια πανδημία που άλλαξε ριζικά τον πολιτισμό, οι πόλεις έχουν εγκαταλειφθεί και τις ανακτά η φύση. Οι μολυσμένοι έχουν αποκτηνωθεί και οι επιζώντες αλληλοσκοτώνονται για τρόφιμα, όπλα, ή οτιδήποτε μπορούν να αρπάξουν. Ο Joel, ένας βίαιος επιζώντας, προσλαμβάνεται για να βγάλει ένα 14χρονο κορίτσι, την Ellie, από τη στρατοκρατούμενη ζώνη καραντίνας, αλλά αυτό που ξεκινά ως μικροδουλειά, σύντομα γίνεται ένα άγριο ταξίδι από τη μια άκρη των ΗΠΑ στην άλλη.
Ο τίτλος έχει λάβει πλήθος διθυραμβικών κριτικών από τον ελληνικό και διεθνή ειδικό Τύπο και η Naughty Dog, υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για την ανάπτυξη της σειράς Uncharted στο PS3, χαρακτηρίζεται «εγγύηση» για την ποιότητα του τίτλου.

Το The Last of US απευθύνεται σε κατόχους Playstation 3 και θα αρχίσει να διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα στις 14 Ιουνίου 2013, με μια ευπρόσδεκτη για τους gamer προσθήκη, τους ελληνικούς υπότιτλους. Η Sony Ελλάς έχει επίσης ετοιμάσει τον ελληνικό δικτυακό τόπο του The Last of US στην διεύθυνση http://thelastofus.eu.playstation.com/el_GR.

Εκτός από την κανονική έκδοση, στην ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσουν και δύο συλλεκτικές εκδόσεις (Joel Edition και Ellie Edition).

Πλαίσιο, Public, Seven Spots, Κωτσόβολος και Media Markt δέχονται ήδη παραγγελίες για το παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει. Η κανονική έκδοση θα διατεθεί αντί 70 περίπου ευρώ και οι συλλεκτικές εκδόσεις αντί 80 ευρώ περίπου. Στην Special Edition περιλαμβάνονται τα εξής:

    The Last of Us Mini Artbook
    The Last of Us Mini Comic (στα αγγλικά)
    Το παιχνίδι The Last of Us σε Blu-Ray Disc
    Αφίσα The Last of Us
    Κάλυμμα Joel για το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 3
    Ψηφιακή στολή Joel για το LittleBigPlanet Sackboy

καθώς και το λεγόμενο Πακέτο Επιβίωσης (Survival Pack) με ειδικά προσαρμόσιμα είδη για τον multiplayer χαρακτήρα σας, ένα ποσό εικονικών χρημάτων για την αγορά boosters, προσαρμόσιμων εξαρτημάτων και άλλων ειδών για τους multiplayer χαρακτήρες σας.

Επίσης, οι κάτοχοι των συλλεκτικών εκδόσεων παίρνουν bonus εμπειρίας για να έχουν πλεονέκτημα από την αρχή, ένα δυνατό booster για επιθέσεις εξ επαφής για δυνατότερα χτυπήματα στις μάχες σώμα με σώμα, δύο bonus skins για τον Joel και την Ellie με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σε έκδοση single player καθώς και πακέτο σχεδιαστικών θεμάτων και ήχων (Sights and Sounds Pack), με ένα δυναμικό θέμα PS3 με τον Joel και την Ellie να ταξιδεύουν σε μια ρημαγμένη πόλη. Στο πακέτο περιλαμβάνονται επίσης, η ψηφιακή λήψη του soundtrack του παιχνιδιού, με πρωτότυπη μουσική από τον βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη Gustavo Santaolalla καθώς και δυο αποκλειστικά avatar για το PlayStation Network με τον Joel και την Ellie σε εμφάνιση χειμερινής επιβίωσης.

Στην Ellie Edition περιλαμβάνεται το κάλυμμα Joel και η ψηφιακή στολή Joel αντικαθίστανται από το κάλυμμα Ellie για το ασύρματο χειριστήριο και και την ψηφιακή Στολή Ellie.



Πηγή : in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου