Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εκτός "κυκλοφορίας" το κακό παιδί της βασιλικής οικογένειας;



Είναι αλήθεια! Ή τουλάχιστον έτσι δέιχνουν οι φωτογραφίες που αποθανάτισαν τον πρίγκιπα Χάρι και την νέα του κατάκτηση,Cressida Bonas, να αγκαλιάζονται τρυφερά στις πίστες σκί του Verbier, στην Ελβετία, αφού προηγουμένως είχαν θεαθεί να φιλιούνται παθιασμένα σε εστιατόριο.

Το νεαρό ζευγάρι, παραβρέθηκε σε εστιατόριο του Verbier, με όλη την βασιλική οικογένεια, για να γιορτάσει τα γενέθλια του θείου του Χάρι, πρίγκιπα Andrew. Κάποιος από τους συνδαιτυμόνες δήλωσε: "Ήταν σαφές ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας τον άλλο . Την μια στιγμή κάθονταν στο τραπέζι με τον Andrew, την Fergie και τις κόρες τους και την επόμενη έκαναν σαν έφηβοι σε σκοτεινό κινηματογράφο..."
Αυτό που εξέπληξε τους παρευρισκόμενους, είναι το γεγονός ότι ο άτακτος πρίγκιπας, ο οποίος κατά καιρούς απασχολεί τα ΜΜΕ με τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται, δεν δίστασε να δείξει δημόσια την στοργή του απέναντι στην Cressida, αγκαλιάζοντας και φιλώντας την αδιαφορώντας για τα βλέμματα των παρευρισκόμενων σκιέρ.

Η εφημερίδα Telegraph αποκαλεί Cressida "κορίτσι" του πρίγκιπα και αναφέρει ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό. Η πρώτη φορά που θεάθηκαν να κυκλοφούν δημοσίως ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο Λονδίνο, στην πρεμιέρα του "Batman: The Dark Knight Rises", παρόλο που τότε είχαν διαψευτεί οι φήμες ήταν ζευγάρι.

Name

Στη φωτογραφία η Cressida μαζί με τη Δούκισσα του Γιόρκ.




Πηγή : sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου