Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτα στην Κίνα τα smartphones με τον ταχύτερο επεξεργαστή

Πρώτα στην Κίνα τα smartphones με τον ταχύτερο επεξεργαστή

Οι Κινέζοι καταναλωτές θα είναι οι πρώτοι που θα χρησιμοποιήσουν κινητά με τον πιο γρήγορο επεξεργαστή που υπάρχει, τα οποία είναι επίσης κινέζικα και κατασκευάζονται από τη ZTE.

Η εταιρία έχει υπογράψει συμφωνία με την Nvidia, για την άμεση κατασκευή κινητών με τον τάχιστο επεξεργαστή της, Tegra 4.

Εκτός από ισχύ, ο Tegra 4 επιτρέπει στις συσκευές να αυξήσουν την αυτονομία της μπαταρίας τους.
Έχει πέντε φορές περισσότερους πυρήνες GPU σε σχέση με τον Tegra 3 και οι επιδόσεις που υπόσχονται οι τεχνικοί της Nvidia είναι εντυπωσιακές.

Η ZTE ήδη αγόρασε μια πρώτη παρτίδα του Tegra 4, τον οποίο θα χρησιμοποιήσει στα πανίσχυρα smartphones που σχεδιάζει να λανσάρει στην Κίνα στα μέσα του έτους.

Το ερώτημα που απασχολεί τώρα τα εξειδικευμένα ΜΜΕ και τους φανατικούς της υψηλής τεχνολογίας στα κινητά, είναι εάν και πότε οι συσκευές αυτές θα διατεθούν και στις αγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Πάντως, τον πανίσχυρο αυτό επεξεργαστή αναμένεται να ενσωματώσουν σε συσκευές τους και άλλες εταιρίες.

Τα κινητά με το συγκεκριμένο επεξεργαστή θα έχουν εκπληκτικές αποδόσεις στις οθόνες 1080p, ενώ θα μπορούν να κάνουν multitasking που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την Nvidia, πρώτη φορά ένας επεξεργαστής μπορεί να ανταπεξέλθει στις λειτουργίες ενός smartphone με μεγάλες επιδόσεις αλλά και μεγάλη αυτονομία.




Πηγή : sofokleousin.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου