Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

To Flix προβλέπει τα 85α Όσκαρ: Καλύτερη Ταινία


Μετρώντας αντίστροφα προς τη βραδιά της απονομής των 85ων βραβείων Όσκαρ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, το Flix σας ξεναγεί σε κάθε κατηγορία, με προγνωστικά, νούμερα, στατιστικές, trivia, πληροφορίες και κριτικό ένστικτο!


Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ποικιλομορφία στην φετινή 9άδα, των υποψηφιοτήτων για την καλύτερη ταινία της χρονιάς.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ποικιλομορφία στην φετινή 9άδα, των υποψηφιοτήτων για την καλύτερη ταινία της χρονιάς. Τόσο ενδιαφέρουσα όσο το γεγονός ότι οι υποψήφιες ταινίες είναι 9 κι όχι 10, αφού η δέκατη ταινία (που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποια ήταν) δεν συγκέντρωσε το 5% των ψήφων που απαιτείται σύμφωνα με τους κανόνες της Ακαδημίας, για να μπει στη λίστα.
Ακόμη κι έτσι όμως, οι φετινές υποψηφιότητες έχουν απ όλα, από μιούζικαλ μέχρι ξενόγλωσσα arthouse δράματα κι από ρομαντικές κομεντί, ως μικρές ανεξάρτητες, χειροποίητες ταινίες. Κυρίως όμως έχουν μια ενδιαφέρουσα κόντρα ανάμεσα στο «Επιχείρηση: Argo» του Μπεν Αφλεκ και το «Λίνκολν» του Στίβεν Σπίλμπεργκ που παίζουν ακόμη στα ίσια το βραβείο.
Το ποιος θα το κερδίσει, θα το μάθουμε πολύ σύντομα, ξημερώματα Δευτέρας, μέχρι τότε όμως, ας δούμε αναλυτικά την κάθε ταινία της κατηγορίας και τις πιθανότητες της να φύγει με το μεγάλο Όσκαρ της βραδιάς.




Πηγή : news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου