Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

H Canonical κυκλοφόρησε Ubuntu Porting οδηγό για Smartphones

ubphon


Η αρχική Preview Developer Ubuntu κυκλοφόρησε για Nexus συσκευές και τώρα η Canonical έχει προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης porting.
Η Canonical χρειάζεται το λειτουργικό σύστημα να τρέχει σε μια ποικιλία συσκευών, αλλά μπορεί να επικεντρωθεί μόνο σε μερικές. Η κοινότητα έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά, αν και το λειτουργικό σύστημα παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες.
Το νέο Ubuntu λειτουργεί πολύ καλά σε επιλεγμένες Nexus συσκευές, αλλά οι χρήστες έχουν αναλάβει οι ίδιοι να μεταφέρουν το λειτουργικό σύστημα για τα νέα κινητά τηλέφωνα όπως τα: Motorola XOOM, Galaxy Nexus, SGS I9000, HTC One XL, HTC Ένα Χ + Τ, Sony Xperia, SGS III, Huawei Ascend G300, SGSIII VZ, ΑΤΤ SGSIII, SGS GT-I9000, Samsung Galaxy Note II και SGS II.
Όπως μπορείτε να δείτε, πολύ σύντομα το Ubuntu Developer Preview Touch θα δουλεύει σε αρκετές νέες συσκευές. Αν σας ενδιαφέρει να περάσετε το λειτουργικό σύστημα σε μια συσκευή που δεν είναι σε αυτή τη λίστα ή εάν θέλετε να συμβάλετε και εσείς, ελέγξτε τον επίσημο Touch Developer Preview Porting οδηγό.




Πηγή : news.softpedia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου