Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τους... έδιωξε όλους ο Δέλλας


Προπόνηση μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος έδωσε εντολή να φύγουν από τα Σπάτα παράγοντες και υπαλληλικό προσωπικό.


Προπόνηση μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας θέλοντας να κρατήσει άπαντες προσηλωμένος στην κρίσιμη μάχη της ΑΕΚ για παραμονή.
Ο προπονητής της Ενωσης έδωσε εντολή να εξαφανιστούν άπαντες από τα Σπάτα (υπαλληλικό προσωπικό και παράγοντες) και έμειναν μόνο το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, οι γυμναστές, οι φυσιοθεραπευτές και οι... σεκιούριτι.
Κατά πληροφορίες, ο Δέλλας έδιωξε και τον Χρήστο Κωστή, ο οποίος πρώτα του έκανε μία ανάλυση -μέσω video- του Πανθρακικού. "Χρήστο, μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά θέλω να μείνει μόνο η ομάδα", του είπε ο "Κολοσσός".
Στο προπονητικό κομμάτι, ο Φούντας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά. Μοναδικό πρόβλημα ο Τσούπρος που υπέστη θλάση στο δικέφαλο και λογικά δεν θα προλάβει το κυριακάτικο ματς.
Υπενθυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δεν θα παίξει γιατί είναι τραυματίας (από τον αγώνα με τον ΠΑΣ) και ο Κορδέρο που έχει να εκτίσει μία αγωνιστική.




Πηγή : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου