Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

H Αngelina και οι γκρίζοι κρόταφοι


Εδώ και δέκα ημέρες είχε ανακοινωθεί η παρουσία της Angelina Jolie στη συνεδρίαση της G8 ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, καθώς προασπίζεται τα δικαιώματα παιδιών και γυναικών της Αφρικής.


Η δράση της είχε ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες όπου μαζί με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών επισκέφθηκαν χώρες της Νότιας Αφρικής, για να επιθεωρήσουν ιδίοις όμμασι τις χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.


Χθες, και πάλι συνοδευόμενη από τον William Hague η Angelina προσήλθε στο Lancaster House όπου συσκεπτόταν η G8, πιο... διαφορετική από ποτέ.



Κομψή μέσα στο μαύρο φόρεμα και μαύρο μαντό της, η σταρ του Χόλιγουντ με τις ευαισθησίες φαινόταν πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Και μπορεί η Χολιγουντιανή λάμψη της να εντυπωσίασε τους βλοσυρούς υπουργούς Εξωτερικών των οκτών ισχυρών κρατών, ωστόσο, η εμφάνισή της δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.



Μάλιστα, η Angelina επικρίθηκε για τους γκρίζους κροτάφους της και το κουρασμένο πρόσωπό της. Όπως σχολιάστηκε, μπορεί να έχει έξι παιδιά και να μην έχει χρόνο για κομμωτήριο, αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μία σταρ του βεληνεκούς της να κυκλοφορεί με γκριζαρισμένα μαλλιά.


  

Από την άλλη μπορεί να μην πέτυχε καλά η βαφή και να της βγήκε λίγο σταχτί η ανταύγεια αλλά και πάλι μάλλον έπρεπε να το προσέξει περισσότερο...







Πηγή : real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου