Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μανώλης Λιδάκης "Β' Ανάγνωση" Live


Ακριβοθώρητος ο Μανώλης Λιδάκης, αν και είναι ένας από τους αξιολογότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και κυρίως με στάση ζωής αξιοζήλευτη, καθώς εμφανίζεται μόνο για να ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια με την απίστευτα εκφραστική φωνή του.
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, θα βρεθει στον Πειραιά στο Passport, για μια και μοναδική εμφάνιση, προκειμένου να παρουσιάσει τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ του "Β΄Ανάγνωση".


Πρόκειται για τραγούδια ήδη δισκογραφημένα από άλλες "μεγάλες" φωνές του ελληνικού τραγουδιού, και που ο Λιδάκης, απενoχοποιημένος, αναλαμβάνει το δύσκολο αυτό έργο της δεύτερης ανάγνωσης.
Σε αυτή τη "Β' Ανάγνωση" ερμηνεύει τραγούδια που σφράγισαν με την ερμηνεία τους οι Νίκος Ξυλούρης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης και Βίκυ Μοσχολιού, προσεγγίζοντάς τα με απόλυτο σεβασμό, προσδίδοντάς τους το δικό του ερμηνευτικό στίγμα.



Θα ακουστούν αξεπέραστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου όπως τα "Νυν και Αεί", "Γεια σου χαρά σου Βενετιά", "Το Πρακτορείο", "Το δίχτυ", "Κόκκινη κλωστή δεμένη" και άλλα.
Εκτός από αυτά φυσικά, ο Μανώλης Λιδάκης θα ερμηνεύσει και γνωστά τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας .

Φιλική συμμετοχή στην παράσταση: Γιώτα Νέγκα






Πηγή : in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου