Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Windows Phone 8: Έρχεται υποστήριξη για 1080p αναλύσεις




Πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Microsoft και αφορούν το γνωστό λειτουργικό σύστημα για smartphone τα Windows Phone 8, κάνουν λόγο ότι αυτό θα υποστηρίζει Full HD αναλύσεις.
Kάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί με την διάθεση ενός update που θα κάνει εφικτή την χρήση του λειτουργικού σε συσκευές με οθόνες 5' ιντσών και άνω. Να σημειωθεί ότι προς το παρών η πλατφόρμα της Microsoft υποστηρίζει WVGA, WXGA και 720p αναλύσεις.

Το update είναι γνωστό με την κωδική ονομασία «General Distribution Release (GDR3) για τα Windows Phone» και θα αποτελέσει σταθμό για τις νέες συσκευές που θα καταφθάσουν την εορταστική περίοδο προς το τέλος του έτους. Προσφάτως η HTC εξέταζε το ενδεχόμενο διάθεσης μιας flagship συσκευής γνωστής ως "Zenith" με οθόνη των 4.7 ιντσών και quad-core επεξεργαστή, αλλά τελικώς ακύρωσε τα σχέδιά της καθώς η συσκευή θα είχε μικρότερη ανάλυση από τα ανταγωνιστικά Android μοντέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο update θα παρέχει και υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές της Qualcomm, επιτρέποντας έτσι τους κατασκευαστές να διαθέσουν quad-core συσκευές με Windows Phone. Η νέα έκδοση κατά πάσα πιθανότητα δεν αποτελεί μέρος των σχεδίων της Microsoft για την διάθεση της έκδοσης Blue των Windows Phone η οποία είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του 2014.





Πηγή : insomnia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου