Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Έξαλλες οι φιλοζωικές με την Kate Upton!



Την έντονη αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων προκάλεσε η φωτογράφιση της Kate Upton, υπό τον τίτλο «The Animal Nursery»! Η χυμώδης καλλονή, ντυμένη ως νοσοκόμα ζώων, ποζάρει αγκαλιά με έναν τριών μηνών τίγρη και έναν επτά μηνών πίθηκο, στο editorial μόδας του περιοδικού Harper's Bazaar Αυστραλίας! Η φιλοζωική οργάνωση PETA εξέφρασε σε ανακοίνωσή της, την πλήρη αντίθεσή της για την χρησιμοποίηση ζώων υπό εξαφάνιση ως αξεσουάρ σε φωτογράφιση μόδας: «Τα ζώα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι βρέφη και θα πρέπει να βρίσκονται με τη μητέρα τους, ανά πάσα στιγμή. Εκτός από το συναισθηματικά τραύματα που έχουν αναμφίβολα υποστεί ως αποτέλεσμα του διαχωρισμού τους, το ευαίσθητο ανοσοποιητικό τους σύστημα εξακολουθεί να αναπτύσσεται, και είναι ευάλωτα σε ασθένειες που μεταφέρουν οι άνθρωποι».
Παράλληλα, ο υπεύθυνος του World Society for the protection of animals σε συνέντευξή στην Daily Mail, δήλωσε: Δεν πρέπει το κοινό να αντιμετωπίζει τα συγκεκριμένα ζώα ως χαριτωμένα κατοικίδια», τονίζοντας παράλληλα πόσο επιβλαβές είναι το εμπόριο εξωτικών ζώων.
Ωστόσο, σύμφωνα, με την πρόεδρο του ζωολογικού κήπου, Wildlife Foundation, που διάθεσε τα ζώα για την φωτογράφιση, όλα έχουν γεννηθεί σε αιχμαλωσία και κατά την διάρκεια της φωτογράφησης είχαν μαζί τους ειδικούς εκπαιδευτές.
Η φωτογράφιση της Kate, που επιμελήθηκε η Global Fashion Director του περιοδικού, Carine Roitfeld, θα φιλοξενηθεί και στις 26 διεθνείς εκδόσεις του Harper's Bazaar. Εκτός από την Kate, που είναι η πρωταγωνίστρια της φωτογράφισης, στο 15σέλιδο editorial ποζάρουν στο φακό του Sebastian Faena με outfits από Pre-Fall συλλογές και κορυφαία ονόματα του modeling όπως η Irina Shayk, η Tida Lindstam, η Senait Gidey και η Soo Joo Park!
Μαζί
 






Πηγή : agelioforos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου